Logo Header - Dierenkeuken.nl

Account | Hoe zit het?

Heb je vragen met betrekking tot je account? Dan is deze pagina voor jou bedoeld!

Account | Hoe zit het?

Registratie:

  • Kies je gebruikersnaam: Bij het registreren kies je een gebruikersnaam die bij jou past en makkelijk te onthouden is. Het is aan te raden om een naam te kiezen die uniek is, zodat andere gebruikers je account niet kunnen verwarren met dat van iemand anders.
  • Geef je email op: Het is verplicht om een geldig e-mailadres op te geven bij het registreren. Dit e-mailadres zal gebruikt worden om je op de hoogte te houden van updates en informatie over je bestellingen. Het is belangrijk om een actueel e-mailadres op te geven, zodat je geen belangrijke informatie mist.
  • Kies een wachtwoord: Bij het registreren moet je ook een wachtwoord kiezen. Kies een sterk wachtwoord met een combinatie van letters, cijfers en symbolen om de beveiliging van je account te waarborgen. Het is belangrijk om een uniek wachtwoord te kiezen en dit regelmatig te wijzigen voor nog meer beveiliging.

 

Persoonlijke gegevens:

  • Verbeteren van gebruikerservaring: Door het opgeven van persoonlijke gegevens, zoals je naam, geboortedatum en locatie, kunnen we je gebruikerservaring verbeteren door onze website aan te passen aan je voorkeuren en interesses. Hierdoor kun je gerichter producten vinden die bij je passen en zijn we in staat om onze diensten en producten te verbeteren.

 

Historie van bestellingen:

  • Bestellingen bekijken: Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze gemakkelijk bekijken in je account. Hier kun je de details van je bestelling bekijken, zoals de producten die je hebt besteld, de datum van de bestelling en de verzendstatus. Het is handig om deze informatie bij de hand te hebben als je vragen hebt over je bestelling of als je een retourzending wilt aanvragen.

 

Adresgegevens:

  • Wijzigen van adresgegevens: Het is belangrijk om je adresgegevens up-to-date te houden in je account, zodat je verzekerd bent van een correcte levering van je bestelling. Als je verhuist of je adres wijzigt, kun je deze snel en gemakkelijk bijwerken in je account. Hierdoor wordt voorkomen dat je bestelling naar het verkeerde adres wordt gestuurd.

 

Accountgegevens:

  • Wijzigen van accountgegevens: In je account kun je ook je accountgegevens wijzigen, zoals je gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord. Het is aan te raden om regelmatig je accountgegevens te controleren en bij te werken als er veranderingen zijn, zodat je verzekerd bent van de juiste informatie in je account en de beveiliging van je account op peil blijft.